ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου στο bar moMix

Μια βραδιά εκλεκτής μοριακής γαστρονομίας είχαν τη χαρά να απολαύσουν, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, οι καλεσμένοι της εκδήλωσης – παρουσίασης...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τζελ, αφρός και άμμος ελαιολάδου

Η φιλοσοφία του έργου ΜΕΛΟΞ βασίστηκε στην ανάγκη ανάπτυξης καινοτόμων μοριακών τροφίμων με βάση το ξύδι και το ελαιόλαδο. Πρωταρχικός...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τζελ και σκόνη ξυδιού

Η φιλοσοφία του έργου ΜΕΛΟΞ βασίστηκε στην ανάγκη ανάπτυξης καινοτόμων μοριακών τροφίμων με βάση το ξύδι και το ελαιόλαδο. Πρωταρχικός...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Φυσικός «μετασχηματισμός» ελαιολάδου και ξυδιού

Τη φυσική «μεταμόρφωση» των προτεινόμενων αρωματικών ελαιόλαδων και ξιδιών από υγρά σε στερεά/πήγματα ανέλαβε το εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως & Διατροφής...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Οργανοληπτική αξιολόγηση αρωματικών ελαιόλαδων και ξυδιών

Η οργανοληπτική αξιολόγηση των δειγμάτων πραγματοποιήθηκε από 15 εκπαιδευμένους γευσιγνώστες, στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο οργανοληπτικών δοκιμών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Χημικός «μετασχηματισμός» ελαιολάδου και ξυδιού

Η foodstandard με αφορμή την εμπειρία της στον ελληνικό αγροδιατροφικό κλάδο και η foodial βασιζόμενη στην εμπορική της δραστηριότητα, είχαν...

Το έργο ΜΕΛΟΞ με τίτλο “Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων μοριακών τροφίμων ελαιολάδου και οξούς”, συνολικής διάρκειας 30 μηνών, έχει εγκριθεί με την υπ’ αριθμ. 360/26.11.2020 απόφαση της ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ, στα πλαίσια της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας “Ερευνώ- Δημιουργώ- Καινοτομώ Β΄ΚΥΚΛΟΣ” του επιχειρησιακού προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία” με τη συγχρηματοδότηση από Εθνικούς (ΕΠΑνΕΚ-ΕΣΠΑ 2014-2020) και Κοινοτικούς πόρους (Ευρωπαϊκή Ένωση- Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)

Skip to content