Μια βραδιά εκλεκτής μοριακής γαστρονομίας είχαν τη χαρά να απολαύσουν, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, οι καλεσμένοι της εκδήλωσης – παρουσίασης...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τζελ, αφρός και άμμος ελαιολάδου
Η φιλοσοφία του έργου ΜΕΛΟΞ βασίστηκε στην ανάγκη ανάπτυξης καινοτόμων μοριακών τροφίμων με βάση το ξύδι και το ελαιόλαδο. Πρωταρχικός...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τζελ και σκόνη ξυδιού
Η φιλοσοφία του έργου ΜΕΛΟΞ βασίστηκε στην ανάγκη ανάπτυξης καινοτόμων μοριακών τροφίμων με βάση το ξύδι και το ελαιόλαδο. Πρωταρχικός...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Φυσικός «μετασχηματισμός» ελαιολάδου και ξυδιού
Τη φυσική «μεταμόρφωση» των προτεινόμενων αρωματικών ελαιόλαδων και ξιδιών από υγρά σε στερεά/πήγματα ανέλαβε το εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως & Διατροφής...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Οργανοληπτική αξιολόγηση αρωματικών ελαιόλαδων και ξυδιών
Η οργανοληπτική αξιολόγηση των δειγμάτων πραγματοποιήθηκε από 15 εκπαιδευμένους γευσιγνώστες, στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο οργανοληπτικών δοκιμών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Χημικός «μετασχηματισμός» ελαιολάδου και ξυδιού
Η foodstandard με αφορμή την εμπειρία της στον ελληνικό αγροδιατροφικό κλάδο και η foodial βασιζόμενη στην εμπορική της δραστηριότητα, είχαν...